Αρχική » ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ » ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ » Liebherr G 1213 Όρθιος Καταψύκτης 98lt
Liebherr G 1213 Όρθιος Καταψύκτης 98lt
Liebherr G 1213 Όρθιος Καταψύκτης 98lt
Kωδικός W-00003132
Δειτε όλα τα προϊόντα της LIEBHERR
Διαθεσιμότητα Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1-3 ημέρες
Τιμές με Φ.Π.Α.339,00€
Καλάθι
Wishlist
Σύγκριση

Ο καταψύκτης G 1213 της εταιρείας Liebherr μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για κατεψυγμένα τρόφιμα έως και για δύο άτομα. Είναι μία συσκευή η οποία μπορεί να διατηρήσει ποσότητες τροφίμων για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάρη στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επιτυγχάνει. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να αγοράζετε και συντηρείτε ποσότητες φαγητών και τροφίμων, τα οποία θα είναι προστατευμένα από βακτήρια και μούχλα. Είναι ιδανική επιλογή εάν διαθέτετε ψυγείο μόνο συντήρησης και χρειάζεστε επιπλέον χώρο για να καταψύχετε τα τρόφιμα σας.

Εξωτερικά μοιάζει με ένα συμβατικό ψυγείο αφού η εισαγωγή των τροφίμων γίνεται από την πόρτα στο μπροστινό του μέρος, και διαθέτει ράφια αποθήκευσης. Επειδή έχει μικρότερο μήκος, σε σχέση με έναν καταψύκτη μπαούλο, μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στην κουζίνα, αφού θα καταλάβει λιγότερο χώρο.
Η απόψυξη του γίνεται χειροκίνητα και καλό θα είναι να γίνεται μόλις φανούν τα πρώτα σημάδια πάγου, καθώς η συσσώρευση του επηρεάζει την απόδοση της συσκευής. Ο πάγος εκτός του ότι θα καταλάβει μέρος του αποθηκευτικού σας χώρου, παράλληλα επιβαρύνει τη συσκευή σας κάνοντας τη να καταναλώνει περισσότερο ρεύμα.
Τέλος, είναι αθόρυβος καθώς κατά τη λειτουργία του δεν ξεπερνά τα 39 db. Έτσι όταν λειτουργεί ο καταψύκτης, δε θα ακούγεται ακόμα και σε στιγμές πλήρους ησυχίας.

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις:

  • Τύπος: Όρθιος
  • Χωρητικότητα: 98lt
  • Ύψος: 85.1cm
  • Πλάτος: 55.3cm
  • Βάθος: 62.4cm

Χαρακτηριστικά

Κύρια Χαρακτηριστικά

Τύπος Όρθιος
Εντοιχιζόμενος Όχι
NoFrost Όχι

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση F
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας 213 kWh/y
Χωρητικότητα 98 lt
Επίπεδο Θορύβου 39 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου C
 
Διαστάσεις
Ύψος 85,1 cm
Πλάτος 55,3 cm
Βάθος 62,4 cm

Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή
Kαταχώρηση