Αρχική » ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ » ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ » ΠΛΑΤΟΣ ΕΩΣ 70CM » Whirlpool WB70I 952 X Ψυγειοκαταψύκτης 462lt NoFrost Υ195xΠ70xΒ75.5εκ. Inox
Whirlpool WB70I 952 X Ψυγειοκαταψύκτης 462lt NoFrost Υ195xΠ70xΒ75.5εκ. Inox
Whirlpool WB70I 952 X Ψυγειοκαταψύκτης 462lt NoFrost Υ195xΠ70xΒ75.5εκ. Inox
Kωδικός W-00003145
Δειτε όλα τα προϊόντα της WHIRLPOOL
Διαθεσιμότητα Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1-3 ημέρες
Τιμές με Φ.Π.Α.680,00€
Καλάθι
Wishlist
Σύγκριση

Ελεύθερος ψυγειοκαταψύκτης Whirlpool WB70I 952 X με σχεδιασμό Optic Inox για προστασία από τις δαχτυλιές. Διαθέτει τεχνολογία No Frost, η οποία εμποδίζει αποτελεσματικά τη συσσώρευση πάγου στον καταψύκτη.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί το εσωτερικό του είναι χωρισμένο με πρακτικό τρόπο.

  • ACTIV0°: Ιδανικός για φρέσκο κρέας και ψάρια. Η τεχνολογία Activ0° εξασφαλίζει ιδανικό περιβάλλον αποθήκευσης για το φρέσκο κρέας και ψάρι, διατηρώντας συνεχώς τη θερμοκρασία σε σταθερό επίπεδο και προστατεύοντας τη γεύση, την υφή και τις θρεπτικές αξίες των τροφών.
  • Συναγερμός θερμοκρασίας: Σχεδιασμός για τη δική σας ασφάλεια. Η λειτουργία Συναγερμού θερμοκρασίας σάς προειδοποιεί αν υπάρξει αύξηση θερμοκρασίας στο εσωτερικό του ψυγείου, βοηθώντας σας να αποφύγετε πιθανή αλλοίωση των τροφίμων.
  • Ταχεία ψύξη: Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου μειώνεται αμέσως μόλις τοποθετηθούν νωπά τρόφιμα. Ενσωματωμένοι αισθητήρες ρυθμίζουν αυτόματα τη θερμοκρασία ψύξης, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φρεσκάδα που διαρκεί.
  • Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου: Άψογη απόδοση. Αυτός ο ψυγειοκαταψύκτης Whirlpool διαθέτει ένα σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου που εξασφαλίζει τη σωστή ρύθμιση των παραμέτρων ανά πάσα στιγμή, ώστε να εξασφαλίζει ιδανικό έλεγχο της απόδοσης και της θερμοκρασίας.
  • Διαχείριση χώρου: Όλος ο χώρος που χρειάζεστε. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός αυτού του ψυγειοκαταψύκτη Whirlpool παρέχει όλο τον χώρο και την ευελιξία που χρειάζεστε για την άνετη και εύκολη αποθήκευση τροφίμων και ποτών.
  • Θήκη μπουκαλιών: Ασφαλής αποθήκευση. Αυτός ο καταψύκτης Whirlpool παρέχει την ιδανική λύση αποθήκευσης για τα μπουκάλια σας, με το ειδικό ράφι μπουκαλιών που διαθέτει.
  • Φιαλοθήκη: Ασφαλής αποθήκευση. Αυτός ο καταψύκτης Whirlpool παρέχει την ιδανική λύση αποθήκευσης για τα μπουκάλια σας, με το ειδικό καλάθι μπουκαλιών που διαθέτει.
  • Δεύτερο συρτάρι λαχανικών: Όλος ο χώρος που χρειάζεστε. Αυτό το ψυγείο Whirlpool παρέχει ένα δεύτερο συρτάρι λαχανικών, για να μην σας λείψει ποτέ χώρος για τα φρούτα και τα λαχανικά σας.
  • Προστασία από τις δαχτυλιές: Εύκολος καθαρισμός. Η κατεργασία για προστασία από τις δαχτυλιές διασφαλίζει ότι τα αποτυπώματα από δάκτυλα, η σκόνη και οι γρατσουνιές αφαιρούνται με ευκολία. Καθαρισμός ευκολότερος από ποτέ.
  • NoFrost: Δεν απαιτείται απόψυξη. Η τεχνολογία NoFrost μειώνει την υγρασία στο εσωτερικό του καταψύκτη, εμποδίζοντας τη συσσώρευση πάγου.

 

Γενικά

Τύπος Ψυγειοκαταψύκτης
Retro Όχι
Κλιματική Κλάση SN (10°C - 32°C), T (18°C - 43°C)
Χρώμα Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση E
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας 291 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα 462 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης 153 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης 309 lt
Επίπεδο Θορύβου 37 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου C

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο Όχι
NoFrost Ναι
Έξοδος Κρύου Νερού Όχι
Έξοδος για Παγάκια Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ Όχι

Διαστάσεις

Ύψος 195 cm
Πλάτος 70 cm
Βάθος 75,5 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi Όχι
Bluetooth Όχι
Smart Οικοσύστημα -

Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή
Kαταχώρηση