Αρχική » ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ » ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ » ROLLER ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΜΟΤΕΡ
ROLLER ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΜΟΤΕΡ
ROLLER ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΜΟΤΕΡ
Kωδικός W-00000050
Διαθεσιμότητα Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1-3 ημέρες
Τιμές με Φ.Π.Α.120,00€
Καλάθι
Wishlist
Σύγκριση

Περιγραφή

Η μηχανή ζυμαρικών είναι από επιχρωμιομένο χάλυβα γι αυτό και είναι ανθεκτική και έχει 5 χρόνια εγγύηση

Με την μηχανή ζύμης Titania μπορείτε να φτιάξετε φύλλο ζύμης πλάτους 150mm (χιλιοστά) σε πάχη από 0,5 έως 3mm (χιλιοστά)

Ο ενσωματωμένος διπλός κόπτης ζυμαρικών σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε Tagliatelle 2mm και Fettuccine 6.5mm

 

Χρησιμοποιώντας και τους υπόλοιπους κόπτες (αγοράζονται ξεχωριστά), θα είστε σε θέση να προετοιμάσετε μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα ζυμαρικών:μακαρόνια  απλά, Capelli D'Angelo, trenette, lasagnette, παπαρδέλες, κυματιστής κόψης reginette, raviolini, ραβιόλια, cavatelli, gnocchetti Sardi και rigatelli.

 Είναι πολύ εύκολη  στη χρήση και εξαιρετικά ευέλικτη, καθιστώντας την ικανή να προετοιμάσει φρέσκα σπιτικά ζυμαρικά μέσα σε λίγα λεπτά!

 Προσαρμόζoντας το μοτέρ στη χειροκίνητη μηχανή ζυμαρικών, μπορείτε να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα και να επιταχύνετε την παρασκευή των ζυμαρικών σας. Επιπλέον, το φύλλο της ζύμης θα είναι ομοιόμορφου πάχους, χάρη στη σταθερή ταχύτητα των κυλίνδρων. Το μοτέρ PastaFacile διαθέτει διακόπτη επιλογής δύο ταχυτήτων: μία για το ζύμωμα και την κοπή του φύλλου της ζύμης και μία διακοπτώμενη για να φτιάχνετε ραβιόλια (χρησιμοποιώντας το εξάρτημα Imperia RavioliMaker, το οποίο πωλείται χωριστά).

 

5 έτη εγγύηση

Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή
Kαταχώρηση