Αρχική » ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ » ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ » ΑΦΡΟΓΑΛΙΕΡΑ » Melitta Cremio II Συσκευή για Αφρόγαλα 250ml Black
Melitta Cremio II Συσκευή για Αφρόγαλα 250ml Black
Melitta Cremio II Συσκευή για Αφρόγαλα 250ml Black
1014-02
Kωδικός W-00003041
Δειτε όλα τα προϊόντα της MELITTA
Διαθεσιμότητα Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1-3 ημέρες
Τιμές με Φ.Π.Α.70,00€
Καλάθι
Wishlist
Σύγκριση

Είτε latte macchiato είτε cappuccino το Cremio μπορεί να ετοιμάσει καταπληκτικό ζεστό αφρόγαλα με λεπτούς πόρους για απολαυστικό καφέ. Ή να ετοιμάσει κρύο αφρόγαλα για να προστεθεί σε επιδόρπια ως μια ελαφριά εναλλακτική της κρέμας.

Τέλειο λεπτό αφρόγαλα

Το Melitta Cremio κάνει υπέροχο λεπτό αφρόγαλα για κάθε σπεσιαλιτέ καφέ. Είτε χρησιμοποιείται γάλα σόγιας, γάλα χωρίς λακτόζη ή πλήρες γάλα - η Cremio εμφανίζει ως δια μαγείας τέλειο αφρόγαλα.

Ζεστό και κρύο αφρόγαλα

Το Melitta Cremio ετοιμάζει πάντα φανταστικό αφρόγαλα με λεπτούς πόρους για όλες τις σπεσιαλιτέ καφέ

Ζέσταμα γάλακτος

Το Melitta® Cremio μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ζεστό κακάο ή ένα φλιτζάνι ζεστό γάλα. Ο ενσωματωμένος θερμαντήρας ζεσταίνει ομοιόμορφα το γάλα χωρίς να καίγεται το εσωτερικό της συσκευής.

Εύκολος καθαρισμός

Η αντικολλητική επίστρωση στο δοχείο γάλακτος βοηθάει στον εύκολο καθαρισμό. Απλώς χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο ύφασμα και κανονικό υγρό καθαρισμού. Το καπάκι και ο αναδευτήρας πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

Διαισθητική χρήση

Το Cremio® χρησιμοποιείται διαισθητικά χάρη στα φωτιζόμενα κουμπιά του και τους βολικούς δείκτες ελάχ. και μέγ. επιπέδου στο εσωτερικό του δοχείου για το γάλα.

Ένα κόκκινο φως υποδεικνύει ότι ο θερμαντήρας είναι ενεργός για την προετοιμασία ζεστών ροφημάτων και ένα μπλε φως σηματοδοτεί την προετοιμασία του κρύου αφρόγαλου.

Ευκολία χρήσης

Η εργονομική λαβή και ο σταθμός βάσης 360° διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τη χρήση. Μπορείτε εύκολα να σηκώσετε το καπάκι Cremio με το ενσωματωμένο κουμπί από το δοχείο για το γάλα.

Κατασκευαστής

Melitta

Χαρακτηριστικά

Ισχύς 450 W
Χωρητικότητα 250 ml
για Κρύα Ροφήματα Ναι
με Αντικολλητική Επίστρωση Ναι

Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή
Kαταχώρηση