Αρχική » ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ » ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ » ΑΤΜΟΣΤΑΘΜΟΙ » ΑΤΜΟΣΥΣΤΗΜΑ PHILIPS GC7933/30 6.5BAR 2400W 120-450gr/min 1.5LT AUTO OFF
ΑΤΜΟΣΥΣΤΗΜΑ PHILIPS GC7933/30 6.5BAR 2400W 120-450gr/min 1.5LT AUTO OFF
ΑΤΜΟΣΥΣΤΗΜΑ PHILIPS GC7933/30 6.5BAR 2400W 120-450gr/min 1.5LT AUTO OFF
ΑΤΜΟΣΥΣΤΗΜΑ PHILIPS GC7933/30 6.5BAR 2400W 120-450gr/min 1.5LT AUTO OFF
Kωδικός W-00002769
Δειτε όλα τα προϊόντα της PHILIPS
Διαθεσιμότητα Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1-3 ημέρες
Τιμές με Φ.Π.Α.179,00€
Καλάθι
Wishlist
Σύγκριση

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ PHILIPS GC7933/30

Εγγυημένα χωρίς καψίματα
Ακόμη κι αν κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα ή αφαιρεθείτε, δεν θα καούν ποτέ τα ρούχα σας. Χάρη στην τεχνολογία OptimalTEMP, υποσχόμαστε ότι αυτό το σίδερο με γεννήτρια ατμού δεν θα προκαλέσει ποτέ καψίματα σε οποιοδήποτε ύφασμα που σιδερώνεται. Μπορείτε ακόμα και να το αφήσετε με την καυτή πλάκα πάνω στα ρούχα ή στη σιδερώστρα. Τέλος στα καψίματα, τέλος στις γυαλάδες. Εγγυημένα.

Πανίσχυρος ατμός για τέλεια αφαίρεση των τσακίσεων
Όταν θέλετε να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες τσακίσεις με ευκολία, βασιστείτε στη συνεχή μας παροχή ατμού που θα κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς. Δείτε τις ζάρες να εξαφανίζονται όταν χρησιμοποιείτε μια επιπλέον βολή ατμού όπου είναι απαραίτητη. Αυτό είναι ιδανική όταν θέλετε να σιδερώσετε κάθετα με ατμό κουρτίνες ή να φρεσκάρετε κρεμασμένα ρούχα.

Ελαφρύ και μικρό για εύκολη χρήση και αποθήκευση
Χάρη στο μικρό του μέγεθος είναι ελαφρύ και εύχρηστο στο σιδέρωμα. Χωράει ακόμη και πάνω στη σιδερώστρα. Αλλά μην νομίζετε ότι μικρότερο μέγεθος σημαίνει μικρότερη ισχύ. Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία ProVelocity, έχουμε δημιουργήσει πανίσχυρες γεννήτριες ατμού που είναι ελαφριές και μικρότερου μεγέθους από ποτέ.

Μεγάλη αποσπώμενη δεξαμενή νερού για εύκολο γέμισμα
Ένα διαφανές δοχείο 1,5 λίτρων σάς παρέχει έως και 1,5 ώρα συνεχούς χρήσης. Δείτε καθαρά πόσο νερό απομένει και ξαναγεμίστε το εύκολα ανά πάσα στιγμή στη βρύση από το μεγάλο άνοιγμα γεμίσματος.

Περιλαμβάνεται δοχείο καθαρισμού αλάτων - χωρίς φίλτρα και επιπλέον κόστος
Η συντήρηση της γεννήτριας ατμού είναι πανεύκολη με το ενσωματωμένο σύστημα αφαίρεσης αλάτων Smart Calc Clean. Θα σας υπενθυμίσει πότε είναι ώρα να αφαιρέσετε τα άλατα και περιλαμβάνει ένα δοχείο που κάνει την αφαίρεση αλάτων εύκολη και ασφαλή. Καθώς είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, θα εξοικονομήσετε χρήματα και δεν θα χρειαστεί ποτέ να αγοράσετε επιπλέον φίλτρα.

Χωρίς αλλαγή ρυθμίσεων θερμοκρασίας
Εξοικονομήστε ένα βήμα στην εβδομαδιαία ρουτίνα σιδερώματος. Δεν χρειάζεται πλέον να διαχωρίζετε τα υφάσματα ή να αλλάζετε τις ρυθμίσεις και να περιμένετε μέχρι να αλλάξει η θερμοκρασία. Χάρη στο OptimalTemp, μπορείτε να σιδερώσετε τα πάντα, από τζιν μέχρι ευαίσθητα μεταξωτά χωρίς να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία.

Ανθεκτική στις γρατσουνιές πλάκα SteamGlide Plus για ομαλή ολίσθηση
Η ανθεκτική στις γρατσουνιές πλάκα SteamGlide Plus εξασφαλίζει εξαιρετική ολίσθηση σε κάθε ύφασμα. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επίστρωση 5 στρώσεων με προηγμένη στρώση τιτανίου γλιστράει εύκολα σε κάθε ύφασμα για τα γρηγορότερα αποτελέσματα που έχετε δει ποτέ.

Κλείδωμα μεταφοράς για ασφαλή και εύκολη μεταφορά
Κλειδώστε το σίδερο με ασφάλεια στη βάση, για εύκολη μεταφορά στο σπίτι και για να μειώσετε τον κίνδυνο ακούσιας επαφής με την καυτή πλάκα του σίδερου.

Ασφαλής και εύκολη αυτόματη διακοπή λειτουργίας
Η αυτόματη διακοπή λειτουργίας απενεργοποιεί αυτόματα το σίδερο με γεννήτρια ατμού εάν δεν έχει χρησιμοποιηθεί για λίγα λεπτά. Έτσι, εξοικονομείτε ενέργεια και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Χαρακτηριστικά:

  • Δεν απαιτούνται ρυθμίσεις θερμοκρασίας
  • Μέγιστη πίεση αντλίας 6,5 bar
  • Κλείδωμα μεταφοράς για μεταφορά και ασφάλεια
  • Έξυπνη λειτουργία καθαρισμού αλάτων
  • Έτοιμο για χρήση σε λιγότερο από 2'
  • Ατμός για κάθετο σιδέρωμα
  • Ασφαλές για όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται: ακόμα και σε ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι
  • Ατμού ακριβείας
  • Ετοιμότητα χρήσης με φωτεινή και ηχητική ένδειξη
  • Αναπλήρωση οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της χρήσης
  • Χρήση και με νερό βρύσης
  • Αυτόματη διακοπή

Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή
Kαταχώρηση